PAGÁT KFT.         7623 Pécs, Mártírok útja 17.
Alapítva: 1991
Mobil: +36 30 835-1196   Telefon/Fax: 72/225-601     pagat@pagat.hu
Gyári kerítésrendszerek
TERMÉK KATEGÓRIÁK

 
A ponthegesztett, tekercses kerítésrendszer nagy stabilitást garantál, mivel az osztásonkénti hegesztés nem engedi eldeformálódni a hálót és a felso dupla drótszál nagy szakítószilárdságot biztosít.
A ponthegesztett hálók oszlopokkal könnyen és gyorsan szerelheto, tökételes rendszert alkot.
 
A legerősebb ponthegesztett, tekercses kerítésrendszer négyzetes osztásai és nagy drótátméroi biztonságot sugároznak, továbbá nagyfokú stabilitást és szakítószilárdságot biztosítanak.
Speciális oszlopokkal könnyen és gyorsan szerelheto tökételes rendszert alkot.
 
Különösen stabil rácskialakítású háló háromdimenziós bordákkal. Ipari, lakóövezeti és intézményi felhasználásra egyaránt alkalmas. Többféle oszloprendszerrel különböző megjelenést lehet adni a kerítésnek. Tuzihorganyzott és muanyag bevonatos kivitelben készül.
 
Stabil, duplarudas, hegesztett hálós, táblás kerítésrendszer.
Ipari, lakóövezeti és intézményi felhasználásra egyaránt alkalmas.
A négyféle oszloprendszerrel, négyféle megjelenést lehet adni a kerítésnek.
 
Különösen masszív, megbízható kerítésrendszer nagyobb biztonságot követelo létesítmények, nyilvános intézmények, raktárbázisok, irodaházak körülkerítésére. Az egyszeru szerelési rendszer lehetové teszi nagyobb területu létesítmények gazdaságos bekerítését is.
 
A  Doppelstab rendszer robusztus, biztonságos, univerzális kerítésrendszer a legkülönbözobb célokra. Lakossági, ipari, katonai, sport és biztonsági területekre is alkalmas. Az újonnan kifejlesztett oszloprendszer segítségével különösen alkalmas egyenetlen területen történo kerítésszerelésre.
 

Az ívelt táblákból álló kerítésrendszer a dekoratív megjelenést egyesíti a kifogástalan minoséggel és a különösen hosszú élettartammal. A kerítéstáblák és oszlopok egységes képet alkotnak a kapukkal.

 
A kétszárnyú kapuk megjelenésükben tökéletesen illeszkednek a fonott, illetve a ponthegesztett tekercses kerítésrendszerekhez. A legkisebb részletükig átgondolt konstrukció jellemzi oket. Nagyon stabilak és könnyen szerelhetoek, kedvezo árfekvésuek. A felületkezelés a ma kapható legjobb: horganyzás és muanyag bevonat. A gyors szerelés érdekében az alkatrészek száma a minimálisra lett csökkentve.
 
A  Robusta szárnyaskapui megjelenésükben tökéletesen illeszkednek a fonott, illetve a ponthegesztett tekercses kerítésrendszerekhez. Legkisebb részletükig átgondolt konstrukció jellemzi oket. Nagyon stabilak és könnyen szerelhetoek. A Robusta szárnyaskapu az attraktív formatervezésnek és a tiszta megmunkálásnak köszönhetoen illeszkedik a kerítés összképébe. A felületkezelés a ma kapható legjobb: horganyzás és muanyag bevonat. A gyors szerelés érdekében az alkatrészek száma a minimálisra lett csökkentve.
 
A sport labdafogó kerítés Doppelstab táblákból készül, könnyen szerelheto és tökéletesen megfelel játszóterek, sportpályák, teniszpályák körülkerítésére.
 
Rendkívül masszív, stabil kerítésrendszer irodaházak, ipari létesítmények frontkerítéseként, de a privát szférában is igen mutatós.
 
A nagy drótátmérőnek és a sűrű osztásnak köszönhetően a Securifor teljesen megmászhatatlan biztonsági kerítés, tehát meg tud felelni a katonai létesítmények, erőművek, börtönök, élelmiszer ipari üzemek, bizonyos gondozási létesítmények, vasúti illetve elektromos üzemek speciális elvárásainak is.
 
Különösen stabil rácskialakítású háló háromdimenziós bordákkal. Ipari, lakóövezeti és intézményi felhasználásra egyaránt alkalmas. Négyféle oszloprendszerrel négyféle megjelenést lehet adni a kerítésnek.
 
Szeretne egy stabil kerítést a tulajdona védelmére? Akkor döntsön a Bekafor mellett, ami horganyzott, muanyaggal bevont acéldrótból készül. Olyan kerítést szeretne, ami driszkréten kiemeli kertjének szépségét?LEGFRISSEBB HÍREINK

               Pagát-3D
tűzihorganyzott kerítéstábla

     
1,23 x 2,5 m

8.500.- Ft + ÁFA
 
  akciós áron!

 
Pagát Kft. - 7623 Pécs, Mártírok útja 17. - Tel/Fax:  72/225-601, 532-571 - Mobil: +36 30 835-1196 - E-mail: pagat@pagat.hu
© 2011